Naša kompanija je osnovana 21. novembra davne 1991. godine i naša priča, kao i mnoge druge imala je skroman početak. Sve smo započeli iz dnevnog boravka našeg stana imajući viziju koja nas je vodila napred kroz sve ove godine.

U prethodnih 30 godina mnogo toga se promenilo, ali mi smo uspeli da održimo našu zajednicu.

Naša zajednica je sastavljena od tima ljudi koji kroz međusobnu podršku grade svoje okruženje i zajedno napreduju. Sektori uprave, finansija, komercijale i tehničke podrške su Vam uvek na raspolaganju za sva pitanja i zahteve. Našim zajedničkim radom uspeli smo da postavimo standarde po kojima smo prepoznatljivi.

Stručni tim je deo Dekor Art zajednice koji sarađuje sa partnerima i kupcima trudeći se da Vam omogući sve potrebne informacije, olakša celokupan proces i ispuni Vaša očekivanja.

Dugogodišnji partneri su nam kompanije koje Vam nude samolepljive materijale za etikete – Raflatac, folije za zlatotisak – Lemmaco, boje i lakove – Flint Group Narrow Web, cilindre i štanc alate – Kocher+Beck, mašine za završnu grafičku obradu samolepljivih etiketa – Lemorau, lakove i lepkove – Ashland, sisteme za arhiviranje – Jalema. Dekor Art je društveno odgovorna firma koja se trudi da doprinese okruženju učešćem u humanitarnim akcijama. Mi verujemo da kvalitet naših proizvoda i usluga predstavlja jedan od razloga zašto ove godine punimo 30 godina.


Ponosimo se našim klijentima sa kojima zajedno napredujemo i uvek spremno čekamo inovacije. Naravno, kroz sve ove godine naše okruženje se menjalo, ali sa ponosom ističemo one koji su ostali uz nas od samog početka do danas zbog čega smo izuzetno srećni.


Nalazimo se u Novom Sadu odakle naši proizvodi putuju do Vas putevima Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Hrvatske. Ljubav prema poslu koji radimo daje nam snagu da svakim danom pokušavamo da pobedimo sebe i postanemo bolji i zajedno postignemo bolje rezultate. Već 30 godina zajedno, jer verujemo da su sigurnost i kvalitet dobitna kombinacija. Nemojte da oklevate već se i sami uverite u našu pouzdanost, Vaš Dekor-Art.