Novo proizvodno mesto kompanije Flint Group Packaging Ink’s je uskoro završeno

objavljeno u Aktuelnosti

Izvor: www.flintgrp.com 

Flint Group Packaging Inks, vodeći dobavljač potrošnog materijala i opreme za štampu za globalnu industriju ambalaže, potvrdio je da je njeno novo rusko proizvodno mesto na putu da se završi uprkos izazovima pandemije Covid-19.

Razvijeno da podrži kupce kompanije Flint Group Packaging Inks, novo postrojenje, smešteno jugozapadno od Moskve u regiji Kaluga, dodatno jača vodeću poziciju kompanije u snabdevanju na strateški neophodnom ruskom tržištu ambalaže. Ono što je najvažnije, investicija približava kompaniju bazi kupaca omogućavanjem veće lokalizacije proizvodnih, tehničkih i komercijalnih usluga i savršeno je pozicionirana da servisira kako lokalne tako i međunarodne štampače paketa.

Najsavremenije postrojenje od 7100 m2, koje će zaposliti više od 70 ljudi, predstavljaće regionalnu proizvodnu bazu za ruska i CIS preduzeća za pakovanje boja kompanije koja proizvodi najbolje boje i proizvode za premaze na bazi vode i rastvarača. Uključujući laboratorijska ispitivanja i uređaje za kontrolu kvaliteta, zajedno sa tehničkim i korisničkim uslugama, nova lokacija nudi kupcima fleksibilnost isporuke i poboljšana vremena isporuke, pružajući brze odgovore potrebne na današnjem visoko konkurentnom ruskom tržištu štampe paketa.

Andrej Popov, komercijalni direktor Packaging Inks za Rusiju i ZND u kompaniji Flint Group Packaging Inks rekao je: „Očigledno je da je ovo izazovno vreme za sva preduzeća i mi smo i dalje čvrsto fokusirani na zdravlje i sigurnost zaposlenih u Flint Group Packaging Inks. Međutim, uprkos izazovima, obradovani smo što je naš novi objekat – investicija koja za naše kupce menja igru – čvrsto na putu, a završetak radova se procenjuje na početak 2022. godine.

„Kombinujući tehničku i servisnu stručnost, pored većeg, vrhunskog proizvodnog otiska, kupci će ubrati blagodati ove značajne kapitalne investicije, bez obzira na to gde se nalaze. Čak i kada se uzme u obzir tako veliko geografsko prostranstvo, iskorišćavanjem stručnosti timova za nabavke kompanije Flint Group i održivog modela dobavljača, narudžbine za standardne proizvode mogu se ispuniti u konkurentnom roku.

”U kompaniji Flint Group Packaging Inks poverenje i pouzdanje je osnovni stub naše vrednosti. Ova značajna investicija osigurava da imamo i veštine i resurse u regionu kako bismo bili sigurni da ispunjavamo svoje obaveze. “

Snabdevanjem u sektorima papira, kartona i fleksibilne ambalaže, nova fabrika zamenjuje postojeću lokaciju Flint Group Packaging Inks u Moskvi; ovo ključno ulaganje približava Flint Group kako lokalnim tako i međunarodnim kupcima u areni za pakovanje.