Make-over Vašeg stola

objavljeno u Aktuelnosti

Da li je vreme da svoju kancelariju preuredite i stvorite ličnu atmosferu na mestu gde provodite najveći deo svog dana? Jalema, proizvođač kancelarijskog materijala, lansira svoju najnoviju liniju stonih dodataka: Jalema Marble. Elegantno ukrašavanje vašeg stola više nije nemoguće!

Jalema razvija i proizvodi desetine različitih vrsta stolnih dodataka u mnogim bojama, stvarajući izbor zvuka za svaki ukus. Linija Jalema Marble ide korak dalje. Ova linija je razvijena sa grupom dizajnera i sadrži vrhunski dizajn godine: izgled mermera!

Vaš lični dodir sa ovim kompletnim setom pribora za sto

Stvaranje ličnog dodira u svom radnom prostoru, a da pritom ostanete sa stilom, sada je moguće sa linijom Jalema Marble. Ova linija se sastoji od kompleta stonog pribora sa poštanskim sandučićem, futrole za olovke, memo kocke i sveske. Svi se podudaraju u dizajnu. Ovaj set je dostupan u dve boje; svetlo sivi i tamno sivi mermerni izgled.

Strukturirajte svoj radni prostor

Ovaj set vam daje sve što vam je potrebno za uredan i strukturiran radni prostor. Opcije skladištenja dolaze iz različitih poštanskih sandučića koji se mogu slagati, odgovarajuće futrole za sve vaše pribore za pisanje i memo kocke za brzo beleženje informacija. Sveska vam daje prostor da zapišete sve svoje ideje i beleške sa sastanaka ili telefonskih razgovora. Ukratko: sada kada je ovaj set dostupan, vaš radni prostor moli za preuređenje!