Kreiranje najelegantnijih profesionalnih dokumenata sa Jalema Thermo navlakama

objavljeno u Aktuelnosti

Jalema predstavlja prelepu liniju termo tvrdih i mekih poveza sa odgovarajućim mašinama za povez. Brzo i efikasno vezivanje je sada moguće i u kancelariji. Impresionirajte ljude svojim godišnjim računima, svojim izveštajem ili brošurom ovom linijom termo navlaka.

Idealno rešenje za elegantnu prezentaciju

Thermo Softcover je idealno rešenje za predstavljanje dokumenata. Providni poklopac omogućava personalizaciju dokumenta. Dokumenti će takođe zadržati pravi identitet zahvaljujući vašoj personalizovanoj naslovnoj stranici. Vezivanje termo mekih poveza je jednostavno! Njihovim zagrevanjem dokumenti se povezuju čvrsto i brzo. Nakon toga protresite dokument i spreman je za upotrebu.

Profesionalno ukoričena knjiga? Lako!

Povezivanje knjiga košta mnogo vremena i novca. Jalema ima rešenje! Uz Jalema Thermo Hardcovers, knjiga je ukoričena za manje od dva minuta. Čvrste i luksuzne korice stvaraju pravi izgled. Sa termo tvrdim povezom, vaši dokumenti su dobro zaštićeni.

Vezivanje napravljeno brzo i lako

Sa Thermobind mašinom možete lako da kreirate svoj kompletan izveštaj u kancelariji. U roku od nekoliko sekundi, termo tvrdi i meki povez omogućavaju vam da elegantno predstavite svoje dokumente. Mašina ima kratak period zagrevanja i veoma je laka za upotrebu. Nadogradite svoje dokumente za kratko vreme, koristeći naše tvrde i meke poveze.