Kocher + Beck naglašava važnost magnetnih cilindara

objavljeno u Blog

Kocher + Beck je već dugo cenjen dobavljač širokog spektra štamparskih proizvoda. Od magnetnih cilindara do tehnologije namotaja, svestrani portfolio proizvoda kompanije je pomogao štamparijama etiketa u izlasku proizvoda na police prodavnica.

Kocher + Beck-ovi visokokvalitetni magnetni cilindri imaju najsavremenije materijale koji proizvode magnetnu silu od 9,1 N/cm². Ako su tokom procesa proizvodnje potrebne veće sile, ova vrednost se može povećati za višestruko od pet korišćenjem specijalnih magneta. Što su tolerancije niže, rezultati su precizniji. Da biste saznali više o tome kako Kocher + Beck konstruiše magnetne cilindre sa odličnom koncentracijom i tolerancijom veličine zazora od 3 µ ili manje, L&NV se sastao sa Edom Bigosom, Kocher+ Beck regionalnim tehničkim menadžerom za severoistok.

Bigos je u industriji rotacionog sečenja više od 30 godina, sa ulogama u proizvodnji, tehničkoj podršci, regionalnoj prodaji i upravljanju prodajom. Fokusiran na tehničke aspekte poslovanja i korisničku podršku, on je stručnjak za rešavanje problema u vezi sa konverzijom. Pomažući klijentima u njihovim izazovima, Bigos pomaže štamparijama da maksimiziraju efikasnost uz smanjenje otpada i zastoja.

Koje su prednosti korišćenja Kocher + Beck-ovih magnetnih cilindara?

Kocher + Beck nudi najuže moguće tolerancije za koncentričnost i vazdušni zazor na našim magnetnim cilindrima, zajedno sa vodećim standardnim vremenom isporuke od 6-7 radnih dana od narudžbenice do isporuke.

Možete li objasniti važnost ove tehnologije za konačnu štampanu etiketu?

Čvrsta tolerancija sa Kocher + Beck-ovim magnetnim cilindrima omogućava stabilnu, konzistentnu osnovu cilindra da eliminiše potencijalnu promenljivu u procesu rezanja. Vodeći računa o ovoj promenljivoj, pomažemo našim kupcima da obezbedimo odličan kvalitet.

Kako je vaša tehnologija evoluirala da bi zadovoljila potrebe modernog štampača?

Potreba za strožim tolerancijama magnetnih cilindara je bila tražena jer su to zahtevi industrije/kupaca.

Koje materijale Kocher + Beck koristi da obezbedi poboljšane performanse?

Kocher + Beck koristi telo od nerđajućeg čelika za otpornost na koroziju, kao i trodelni dizajn sa temeljno kaljenim i kaljenim nosačima za povećanu izdržljivost i performanse. Trodelni dizajn omogućava zamenu potencijalne popravke oštećenih nosača bez zamene kompletnog cilindra.

Međutim, što je najvažnije, korišćeni nerđajući čelik ima odlična svojstva za magnetnu silu.

Kako vaši magnetni cilindri funkcionišu u skladu sa vašom tehnologijom matrice?

Uske tolerancije koje se održavaju sa Kocher + Beck fleksibilnim matricama (+/- 3 mikrona), u skladu sa uskim tolerancijama magnetnog cilindra, omogućavaju konzistentnost, ponovljivost i predvidljivost, smanjujući potencijalne zastoje i više vremena rada štampe.

Pored toga, za manje veličine ponavljanja ili za deblje fleksibilne kalupe, dostupni su i magneti visoke čvrstoće koji po potrebi obezbeđuju dodatnu snagu magnetnog držanja.

Koje druge usluge nudite da poboljšate učinak svojih klijenata?

Kocher + Beck nudi besplatnu reviziju magnetnih cilindara kupaca. Revizija je ključna i korisna u određivanju stanja inventara magnetnih cilindara i načina na koji bi oni mogli da utiču na kalupe za sečenje i proces sečenja.

Revizija pruža mogućnost/vidljivost da se osigura da se magnetni cilindri drže u granicama tolerancije. Takođe se preporučuje da se revizija obavlja na godišnjem nivou. Kao i u svim procesima, onim što se meri može se i upravljati.