Flint Group najavljuje lansiranje XSYS

objavljeno u Aktuelnosti

Izvor: www.flintgrp.com 

Nova divizija kombinuje Flint Group Flexographic sa Kseikon pripremom za štampu kako bi ojačala svoje celokupno rešenje koje nudi industriji flexografije i visokog štampe sa tri odeljenja: ploče, čaure i oprema za pripremu štampe.

Stuttgart, Nemačka. 7. januara 2021. Flint Group, globalni lider u isporuci potrošnog materijala i usluga za industriju ambalaže, najavio je danas pokretanje XSYS, potpuno nove divizije, rezultat kombinovanja Flint Group Flexographic sa Kseikon pripremom za štampu. Iako dve grupe već neko vreme blisko sarađuju u podršci tržištu flexografije i visoke štampe, ovo formalno usklađivanje doneće još veću saradnju i inovacije grupi i njenim kupcima. Uz slogan Be Brilliant, nova divizija sarađivaće sa svojim kupcima kako bi ispunila svoje zahteve. Ostanite fleksibilni.

„Integracijom Kseikon pripreme za štampu sa Flint Group Flexographic, sada povezujemo tačke i sprovodimo važan korak naše strategije da postanemo puni dobavljač rešenja za industriju flexografske pripreme“, rekla je Dagmar Schmidt, predsednica XSYS. „Prilikom formiranja ovog novog odeljenja okupljamo ono što pripada zajedno: ploče, procesnu opremu (bez rastvarača i sa rastvaračem), kamere, čaure i adapteri. I ovim potezom proširujemo svoju stručnost prema našim kupcima. Ime potiče od ThermoFlex, Nyloflex, Xpress i drugih brendova koji karakterišu X, u kombinaciji sa Sistemima u ime XSYS.

Friedrich von Rechteren, globalni komercijalni potpredsednik XSYS dodaje: „Kompletnim portfolijom i prepoznatljivim imenom želimo da inspirišemo ne samo naše kupce, već i naše kolege. Razumevanje, fleksibilnost i doslednost su naše osnovne vrednosti i obećanje kupcima i partnerima. Naše vrednosti su ono što nas izdvaja od konkurencije kao proaktivnog igrača orijentisanog ka budućnosti, u flexografskoj industriji. Naši kupci mogu računati na nas i na kvalitet naših proizvoda i usluga. Istovremeno smo u mogućnosti da kupcima ponudimo fleksibilnost i slobodu u donošenju odluka – ključni zahtev u današnjem svetu, a još više u budućnosti. “ Sa novim imenom dolazi i nova misija i vizija, kao i novi logotip i nova veb lokacija.

Objašnjavajući slogan Be Brilliant, Schmidt kaže: „Budite briljantni, odražava naše uverenje da je svetu potreban briljantnost. Sjajne ideje i razvoji u susret izazovima budućnosti. Briljantni ljudi koji imaju hrabrosti i volje da urade pravu stvar. Naša priča je započela briljantnom idejom, a briljantne ideje su ono što nas održava. “

Postojeći proizvodi i brendovi koji će biti ugrađeni u XSYS uključuju nyloflex flexografski rastvarač i termičke ploče i opremu, nyloprint fotopolimerne ploče i oprema… Svi će raditi pod podeljenom robnom markom XSYS, zadržavajući na mestu sve postojeće marke i nastavljajući da ih koriste na tržištu. „Uvereni smo da ćemo im pridruživanjem dodatno ojačati tu poziciju“, primećuje Schmidt. „Naša divizija se prvenstveno fokusira na pripremni deo lanca vrednosti, što nam omogućava odličan pristup prostoriji štamparije. Organizovani smo u tri odeljenja koja će blisko sarađivati. ”

Za više informacija o novom XSYS odeljenju Flint Group-a, posetite www.xsysglobal.com .